Coaching voor Organisaties

Coaching voor je medewerkers of organisatie?

Arrow Coach is gespecialiseerd in de begeleiding van medewerkers in teams. In de dynamische maatschappij vragen we onze mensen continue mee te bewegen op dat wat nodig is. Ons belangrijkste kapitaal is mede daardoor steeds op zoek naar de juite balans. In het werk tussen vertrouwde taken en geoptimaliseerde nieuwe processen. En met thuis, durf ik mijn telefoon uit te zetten na werktijd of houd ik hem voor de zekerheid aan.

Investeren in het welzijn van je mensen helpt hierin. Met de juiste begeleiding borg je de optimale output vanuit een gedegen mentale basis.

Ben je als (HR) manager op zoek naar een coach begeleiding van teams of bij re-integratie trajecten, lees dan even verder want Arrow Coach is een goede partner.

Re-integratietraject

1e en 2e spoor begeleiding

Team Coaching

Succes boeken met een team.

Team Coaching

Organisatie ontwikkeling

Groei begint bij de mens!

Organisatie ontwikkeling coaching

Een ervaring
In onze nieuwe teamstructuur kregen een aantal collega’s een nieuwe coördinerende functie. Om de onderlinge samenwerking tussen de coördinatoren te bevorderen hebben we een tweedaagse training bij Ellen en Maria gevolgd. Bij de trainingen verkenden we op verschillende manieren eigen en onderlinge dynamiek en hoe we vanuit daar de nieuwe manier van samenwerken konden vormgeven. Ellen en Maria waren in dit proces fijne, competente begeleiders. Zij creëerden rust en boden ruimte. Zij hebben ons goed geholpen een basis te leggen voor een goede start.
Marleen
Coördinator FM op de Hogeschool Arnhem Nijmegen