Coaching in sociale cohesie

Aan tafel vinden de beste gesprekken plaats…

Daarom bieden we ook alternatieve manieren van coaching aan. Het Coach diner, High Tea Coaching en Intervisie sessies. Wat past bij jou?

Het Coach Diner

Want aan tafel vinden de beste gesprekken plaats.

Het Coach diner vindt vier keer per jaar plaats op een wisselende bijzondere locatie. Tijdens het diner geniet je van een heerlijk uitgebreid diner en praat je over thema’s waar jij meer over wil weten. Je verlaat de tafel met een gevulde buik en veel nieuwe inzichten die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. En misschien zelfs wel met een handvol nieuwe vrienden…

Deelnemers: maximaal 6 mensen aan tafel, individuele aanmelding.

Voor wie?

Je kunt zowel individueel als met een groep deelnemen aan het coach diner.

Goed om te weten:

  • De locatie van het diner is wisselend, zie de agenda hieronder.
  • Als coach faciliteer ik het gesprek rondom de thema’s die jij en je tafelgenoten inbrengen. Ook stel ik prikkelende vragen en deel ik zichtbare gedragspatronen, zodat je met nieuwe inzichten naar huis gaat.
  • Het Coach Diner bestaat uit een 4-gangen diner inclusief bier, wijn, water, koffie en thee
  • Het Coach Diner kost €99 p.p.

Meer informatie

Aanmelden

Nieuwe data!

Woensdag 17 april 2024 | omgeving Apeldoorn

Woensdag 17 juli 2024 | omgeving Arnhem


High Tea Coaching

Zeg eens eerlijk: hoe vaak gun je jezelf exclusieve aandacht? Tijdens High Tea coaching ga je met een kleine groep op een relaxte manier aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers: 3-6 deelnemers. Aanmelden op aanvraag per groep (met je team, collega’s of vriendinnen).

Voor wie?

High tea coaching is voor vriendinnen, families, collega’s en teams die op een laagdrempelige en ontspannen manier aandacht aan hun gedrag en hun manier van interactie willen besteden.

Goed om te weten:

  • Ter voorbereiding bedenken jullie samen 3 persoonlijke onderwerpen. Die onderwerpen staan centraal tijdens de High Tea.
  • Locatie is in overleg te bepalen
  • Je krijgt drie bordjes met lekkernijen en natuurlijk heerlijke grote potten thee
  • High Tea coaching kost €49 p.p.

Intervisie begeleiding voor teams

Hoe mooi is het wanneer je met elkaar leert van realistische lastige situaties. Dat doe je door intervisie sessies met je team te houden waarbij je inhoudelijke cases van het eigen team analyseert en met elkaar tot verbetermogelijkheden komt voor volgende soortgelijke situaties.

Er zijn verschillende methoden om een intervisie sessie op te zetten. Door inzet van mij als coach begeleid ik jullie team in maximaal drie sessies, waarna jullie het zelf prima kunnen voortzetten.

Proberen? Maak nu een afspraak of vraag naar de mogelijkheden.