Persoonlijke Coaching

Verandering begint bij het zetten van de eerste stap. Zet hem nu.

In een wereld die razendsnel verandert, is het niet gek om af en toe je persoonlijke ontwikkeling onder de loep te nemen. Haal je nog energie uit je werk? Krijg je nog wel erkenning van je omgeving? Hoe wil je ontwikkelen? Met persoonlijke coaching help ik je om antwoord te vinden op deze, en duizend-en-een andere werkgerelateerde vragen.

Maak een afspraak

Herken jij dit?

  • Ik ben trots op mijn nieuwe functie, maar doe ik het wel goed?
  • Hoe kan ik beter met die werkstress omgaan en een betere balans realiseren?
  • Waarom lukt het me niet om met die F&!$%# collega samen te werken?
  • Die eeuwige keuzes, wat zou het fijn zijn als ik beter met die onzekerheid kan dealen.
  • Is dit echt wat ik wil, of moet ik op zoek naar meer uitdaging?

Wanneer jij jezelf in een of meer van deze punten herkent, is het tijd voor actie.

Een moment voor jezelf

Voor veel mensen is er een drempel om een coach te bezoeken. Misschien geldt dat ook voor jou. Je kunt coaching zien als onderhoud van jezelf. Net zoals je een fysio bezoekt wanneer je spieren vastzitten, is een bezoek aan een coach logisch voor mentale vraagstukken. Je neemt een moment voor jezelf, zodat je op een gezonde en ontspannen manier verder kunt.

Voor wie is Arrow Coaching?

Coaching bij Arrow is voor iedere professional die aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken.

Vanuit ervaring zijn we extra goed in het coachen van mid-managers en ondernemers. Het maakt niet uit waar je mee zit. We komen de meest uiteenlopende vragen tegen. Schaam je dus vooral niet om jouw vraag te stellen.

Zet de eerste stap en wordt ook weer een happy worker! Je verdient het.

“Als eind twintiger moest ik de facility manager opvolgen die met pensioen ging. Dat voelde met regelmaat ‘een beetje vreemd’. Met Ellen zat ik dan maandelijks om die zaken te bespreken waar ik tegenaan liep. Zij kon mij goed de spiegel voorhouden wat mij inzicht gaf in mijn eigen zijn en mijn eigen kunnen.”

Ruud
Facility manager

Hoe een persoonlijk coachingstraject in elkaar zit

Ten eerste valt of staat een succesvol coachingstraject bij de chemie tussen jou en je coach. Daarom is de aftrap altijd een kennismakingsgesprek. Aan de hand van dat gesprek kun je kijken of er een klik is, en of we met jouw vraag aan de slag gaan. Die vraag kan gaan over (keuze)stress, de balans tussen werk en privé, maar bijvoorbeeld ook over de volgende stap in jouw carrière.

Vervolgens komt er een plan. We formuleren de doelen die je wilt bereiken en brengen de gewenste ontwikkeling in kaart. Dat zorgt later voor een optimaal resultaat. Aan de hand van het plan bepalen we de omvang en inhoud van het traject. 1-op-1 sessie duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur, en vinden plaats op een praktische locatie. Bijvoorbeeld in mijn praktijk in Brummen – bij mooi weer kunnen we lekker naar buiten – of bijvoorbeeld bij jou op kantoor.

Na drie gesprekken evalueren we. Kloppen de verwachtingen nog? Wat heb je al ontwikkeld? De echte verandering vindt immers plaats in jouw leven, op jouw kantoor, en niet in een gesprek met mij. Dat bespreken we, en indien nodig stellen we de koers bij.

Ten slotte blikken we samen terug op het coachingstraject, want ik vind het belangrijk om te weten hoe jij het traject hebt ervaren. Het is mijn missie om samen met jou je doelen te behalen en jou te faciliteren in je groei. Zo kan jij op een ontspannen manier doorwerken.

Neem contact op met Ellen.

Resultaat van persoonlijke coaching

Na het volgen van een coachingstraject:

  • Heb je intensief aan jouw persoonlijke ontwikkeling gewerkt
  • Ben je je meer bewust van je eigen krachten. AHA-momenten zijn niet uitgesloten.
  • Weet je hoe je jouw kennis en kunde effectiever in kunt zetten
  • Voel je jezelf weer lekker en vertrouwd in de dingen die je doet.
  • Heb je effectief naar jouw persoonlijke doel toegewerkt

Ellen, jouw coach

Mijn naam is Ellen. Ik heb naast het coachen inmiddels de nodige vlieguren gemaakt in de bedrijfsvoering. Daarom stel ik niet alleen maar coachvragen, maar heb ik ook inzicht in de inhoudelijke kant van het werk. In een wereld die steeds sneller verandert en een maatschappij die nooit zal stoppen met leren, zie ik het als mijn missie om mid-managers en ondernemers te helpen hun professionele leven op een fijne manier in te richten.

Werken doe je het grootste deel van je leven, dus kan het maar beter leuk zijn.

Maak nu een afspraak! De kennismaking is altijd gratis.

Maak een afspraak.